A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

ЯК ВИКОНАТИ РІШЕННЯ СУДУ?

ЯК ВИКОНАТИ РІШЕННЯ СУДУ?

Що таке рішення суду? Рішення суду – це це акт, ухвалений іменем України, яким закінчується розгляд справи в суді. Судовими рішеннями є: ухвали, рішення, постанови, судові накази. Судові рішення є обов’язковими до виконання на всій території України.

10:32 27.12.2018

НЕ ОТРИМУЄШ АЛІМЕНТИ?

НЕ ОТРИМУЄШ АЛІМЕНТИ?

Як оформити аліменти за взаємною згодою? Один із батьків може подати заяву за своїм місцем роботи, місцем виплати пенсії, стипендії про нарахування аліментів на дитину, вказавши розмір та строк. Заява подається особою, яка буде сплачувати аліменти, а не особою, на користь якої сплачуються аліменти. Аліменти відраховуються не пізніше триденного строку від дня, встановленого для виплати заробітної плати, пенсії, стипендії.

10:25 27.12.2018

ХОЧЕШ ВИЇХАТИ З ДИТИНОЮ ЗА КОРДОН?

ХОЧЕШ ВИЇХАТИ З ДИТИНОЮ ЗА КОРДОН?

ЯКЩО ДИТИНА ПРОЖИВАЄ З ОДНИМ ІЗ БАТЬКІВ, ЯКИЙ НЕ ПЕРЕШКОДЖАЄ ДРУГОМУ З БАТЬКІВ У ПОБАЧЕННЯХ І СПІЛКУВАННІ З ДИТИНОЮ Не потрібно отримувати дозвіл другого з батьків на виїзд за кордон дитини* на строк до 1 місяця.     *Якщо мета поїздки: лікування; навчання; участь у дитячих змаганнях, фестивалях, наукових виставках, учнівських олімпіадах та конкурсах, екологічних, технічних, мистецьких туристичних, дослідницьких, спортивних заходах; оздоровлення та відпочинок. Що потрібно зробити?  1) Повідом другого з батьків про державу перебування, мету та тривалість поїздки рекомендованим листом, якщо відоме місце його проживання; 2) Пред’яви на кордоні копію рішення суду або органу опіки і піклування про визначення (підтвердження) місця проживання дитини. ВАЖЛИВО! За умисне порушення строків перебування за кордоном наступає адміністративна відповідальність – штраф від 1700 до 3400 грн. та втрата права виїзду з дитиною за кордон без згоди другого з батьків на рік.

10:02 27.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь