A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: 15.04.2019 16:12
Кількість переглядів: 692

          Фото без опису

       12 квітня 2019 року відбулося чергове засідання сорокової  сесії Преображенської сільської ради, на якій було розглянуто 66 питань, прийняті відповідні рішення та заслухано звіти: начальника Оріхівського ВП Пологівського ВП ГУНП в Запорізькій області  підполковник поліції А.О.Капітан про діяльність Оріхівського відділення поліції  Пологівського ВП ГУНП  в Запорізькій області за 2018 рік та директора КП «Відррдження» Р.С.Суботи про роботу комунального підприємства за 2018 рік.    

   Про виконання умов договору про співробітництво у сфері охорони здоров’я між Преображенської сільською радою Оріхівського району Запорізької області та Малотокмачанською сільською радою Оріхівського району Запорізької області від 11.12.2017 у 2018 році доповіла головний лікар Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико – санітарної допомоги»  сільської ради Козир В.А. В своїй доповіді Вікторія Олександрівна відзначила, що  рішенням Преображенської сільської ради від № 5 від 07.12.2017 року внесено зміни до статуту комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Преображенської сільської ради Оріхівського району Запорізької області (далі – ЦПМСД), а саме:

       розширено територію діяльності ЦПМСД на території Малотокмачанської сільської ради;

включено Малотокмачанську амбулаторію загальної практики сімейної медицини та Білогір’ївський фельдшерсько-акушерський пункт до структури ЦПМСД;

      затверджено структуру, чисельність та штатний розпис ЦПМСД з урахуванням 2 закладів охорони здоров’я Малотокмачанської сільської ради.

      Статут ЦПМСД в новій редакції зареєстровано у державного реєстратора у відповідності до вимог Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань».

   Медична ліцензія ЦПМСД доповнена 2 закладами охорони здоров’я: Малотокмачанська амбулаторія загальної практики сімейної медицини та Білогір’ївський фельдшерсько-акушерський пункт.

     До ЦПМСД з 01.01.2018 працевлаштовано 3 лікаря, 1 фельдшер, 7 медичних сестер, 9 осіб іншого персоналу.

      За період дії Договору, ЦПМСД в медичні заклади Малотокмачанської ОТГ придбано:

медичне обладнання для оснащення кабінетів та матеріали (інгалятори, шафи медичні, маніпуляційні столи, бактерицидні освітлювачі, умивальники), меблі для кабінетів сімейних лікарів, маніпуляційної, кабінету щеплення, реєстратури; медикаментів для надання невідкладної допомог;

     ноутбуки та принтери для впровадження медичної реформи;

     повірка медичного обладнання;

    спец. одяг медичному персоналу.

   З 1 січня 2018 року на території Малотокмачанської ОТГ запрацювали програми, завдяки яким закуплено:    туберкулін для постановки проби Манту дітям до 14 років; відшкодувано коштів за знеболюючі препарати онкохворим в сумі  - 8542 грн.; інші пільгові категорії – 455 грн.; на систему заохочувань, яка працює з 1 січня 2018 року витрачено – 104546 грн.

   Спільними зусиллями досягли того, що жителі Малотокмачанської ОТГ в Малотокмачанській АЗПСМ та Білогір’ївському  ФП  мають змогу отримати повний перелік послуг, який повинен надавати сімейний лікар. Організовуються виїзди вузьких спеціалістів в амбулаторію та до хворих, які не можуть самі себе обслуговувати.

     Проводиться забір крові в місці надання первинної медичної допомоги.

    За підтримки депутатів була прийнята Програма з проведення профілактичних заходів щодо пероральної імунізації  диких м’ясоїдних тварин на території Преображенської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

    Програма спрямована на вдосконалення заходів профілактики та боротьби зі сказом, посилення координування роботи в цьому напрямку між ветеринарною, санітарно-епідеміологічною службами, товариством мисливців та рибалок, лісомисливським господарством, органами державної влади та місцевого самоврядування, власниками тварин незалежно від форм власності, іншими зацікавленими службами та організаціями, а також на фінансове та матеріально-технічне забезпечення заходів, передбачених цією програмою. На питання присутніх щодо дії вказаної програми відповідали виконуючий обов’язки начальника Оріхівського районного управління Держпродспоживслужби І.І.Собко та головний бухгалтер Оріхівської районної державної лікарні ветеринарної медицини Н.О.Тріфанова.

         Крім цього на сесії розглянуто більше п’ятдесяти земельних питань: про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, про затвердження технічної документації із землеустрою, про виділення земельної частки (паю) в натурі та інші.

         Після обговорення депутатами також були  прийняті  рішення: про внесення змін до рішення сільської ради від 08.06.2018 № 4 «Про  встановлення туристичного збору на території Преображенської сільської ради на 2019  рік»  (зі змінами та доповненнями), про затвердження фінансового плану КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Преображенської сільської ради на  2019 рік,

        Про внесення змін  до рішення сільської ради  від  21.12.2018 № 33 «Про бюджет об’єднаної територіальної громади Преображенської сільської ради Оріхівського району Запорізької області  на 2019 рік».

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь