A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

ОГОЛОШЕННЯ

прийом громадян спеціалістами відділу обслуговування громадян № 10

Шановні мешканці Преображенської громади, повідомляємо, що                19 серпня 2021 року з 10-00 до 12-00 в приміщенні Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Преображенської сільської ради

14:24 17.08.2021

Про державну підтримку розвитку садівництва, виноградарства та хмелярства

До відома сільгоспвиробників. Звертаємо увагу на те, що на сайті Мінекономрозвитку оприлюднено нові форми заявок та відповідних документів для нарахування та виплати державної підтримки розвитку садівництва, виноградарства та хмелярства, затверджені наказом Мінекономіки від 07.07.2021 № 74, а також зміни від 28.07.2021 до постанови Кабінету Міністрів України від 15.07.2005 № 587 "Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства".

10:07 17.08.2021

МКІП СТВОРИЛО ЦИФРОВУ МАПУ ПОДІЙ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

На Всеукраїнському форумі “Україна 30” під час презентації заходів до Дня Незалежності України Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко розповів про мистецькі заходи, визначні проекти для України, а також презентував Цифрову мапу подій. Це національна єдина платформа, що висвітлюватиме події, які присвячені 30-й річниці незалежності. Проект охоплює всі області України. МКІП спільно з Обласними державними адміністраціями проведе понад 300 заходів в рамках святкування та відзначення Незалежності України. На Цифровій мапі кожна область має свою унікальну квітку-символ. «Для того, щоб структурувати той масштаб заходів, які проводитимуться до 30-річчя Незалежності, МКІП було створено Цифрову мапу подій. Адже щоб з кількох сотень заходів, які ми реалізуватимемо з ОДА, обрати собі декілька до вподоби – треба дійсно мати витримку. Саме мапа подій і спрощує цю задачу: збираючи інформацію про кожен з них в одному місці», – прокоментував Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко. На Цифровій мапі подій в інтерактивному форматі відображатиметься місце, час та дата подій з розгорнутою інформацією про саму подію. Мапа також містить зручний функціонал пошуку за локацією та датою і посилання на соціальні мережі та інші зовнішні ресурси. Завдяки Цифровій мапі користувач матиме змогу переглянути всю інформацію про події в конкретному місці та зможе спланувати відвідування.

11:39 04.08.2021

MADE IN ZP - ФЕСТИВАЛЬ БРЕНДІВ ЗАПОРІЗЬКОГО РЕГІОНУ

MADE IN ZAPORIZHZHIA - фестиваль запорізьких брендів, створений для популярізації локальних запорізьких виробників товарів та послуг серед мешканців та гостей області. Організатори: Запорізька обласна рада Запорізька обласна державна адміністрація ДО "Регіональний фонд підтримки підприємництва в Запорізькій області" Партнери: Запорізька міська рада Комунальне підприємство «Центральний парк культури та відпочинку «Дубовий Гай» Запорізький обласний центр молоді Громадська організація "Бізнес-союз "Порада" Дата проведення : 04-05 вересня 2021 року Місце проведення: м.Запоріжжя, Центральний парк культури та відпочинку «Дубовий Гай», вул Глісерна 1 Час проведення: з 10.00 до 20.00 Мета заходу: консолідація діяльності органів влади, підприємців, громадськості щодо популяризація місцевих виробників товарів та послуг та підвищення рівня лояльності населення області до споживання їх продукції. Очікувана кількість учасників: від 100 представників суб'єктів господарювання Запорізької області. Очікувана кількість гостей заходу: від 5000 осіб цільової платоспроможної аудиторії. Контакти для зв'язку: ел. пошта - madeinzpfest@gmail.com телефони - 050-484-08-65 Володимир Степаненко, 050-598-58-62 Максим Кучеренко, 097-339-18-91 Олена Єрьоменко ЛОКАЦІЯ МІсце проведення: м. Запоріжжя, Центральний парк культури та відпочинку «Дубовий Гай», площа 52 га зеленої території для гарного відпочинку. Парк кожні вихідні зустрічає понад 2000 гостей.

09:44 04.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь