A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

02 серпня цього року сільський голова Сідун В.А. та керівний склад апарату виконавчого комітету сільради, в рамках робочої поїздки, відвідали села Вільнянка, Микільське, Омельник та Новоселівка

Дата: 06.08.2016 21:13
Кількість переглядів: 1035

З метою з’ясування та, як наслідок, вирішення найбільш гострих та актуальних проблем населених пунктів, що входять до складу Преображенської об’єднаної територіальної громади, відбулася зустріч сільського голови Сідуна В.А., головного лікаря КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Козир В.О. та керівників структурних  підрозділів апарату сільради зі старостами сіл  Вільнянка, Микільське, Омельник та Новоселівка, за участю депутатів сільської ради  Кривошей З.О., Чорної С.І.

Було порушено та розглянуто ряд питань, що потребують негайного вирішення у сфері освіти, медичного обслуговування, благоустрою території, організації транспортних пасажирських перевезень, а також щодо ліквідації стихійних сміттєзвалищ, підготовки об’єктів комунальної власності до опалювального сезону тощо.

Значну увагу приділено питанню капітального та поточного ремонту будівель, в тому числі ремонту та реконструкції об’єктів комунальної власності, в рамках проектів громади, погоджених Міністерством регіонального розвиту, будівництва та житлово-комунального господарства України, зокрема: дитячого садочку у с. Вільнянка, ФАП у селах Омельник та Микільське, будівлі школи в с. Новоселівка.  Учасниками робочої поїздки особисто оглянуто вказані об’єкти з метою визначення обсягу та переліку необхідних будівельно-монтажних робіт.

Також в порядку денному робочої поїздки було порушене питання забезпечення водою дитячий садочок у с. Вільнянка. За результатами обговорення, сільським головою Сідуном В.А. надано вказівку організувати та здійснити лабораторне дослідження води свердловин, що розміщені поблизу садочка. При умові позитивного результату аналізу буде вирішене питання буріння свердловини та підводу води до садочку.

 

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь