Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

ЗВЕРТАЄМО    УВАГУ!!!

Дата: 15.07.2024 10:23
Кількість переглядів: 78

ЗВЕРТАЄМО    УВАГУ!!!

актуалізацію даних військовозобов'язаних

        Радимо нашим відвідувачам оновлювати дані через Резерв+ онлайн — з будь-якої локації у декілька кліків. 

        У зв'язку з цим звертаємо вашу увагу, що оновлення даних через застосунок Резерв+ не відрізняється від оновлення в ЦНАП.

         У застосунку Резерв+ ви самостійно оновлюєте три поля інформації — телефонний номер, пошта та фактична адреса проживання. В ЦНАП це робить працівник за вас. Але в обох випадках ви отримуєте документ з однаковою юридичною силою, який перевіряється уповноваженими особами за допомогою сканування QR-коду.

        Окремо хочемо зауважити, що оновлення даних через Резерв+ ніяк не впливає на ваш статус в реєстрі. Після оновлення даних вам стає доступною інформація про вас, а у разі помилки в податковому номері чи ПІБ ви можете відправити запит на автоматичну зміну даних завдяки функції «Виправити дані онлайн.» 

        Ми б хотіли оперативно опрацювати звернення усіх громадян, але через велике навантаження закликаємо вас звертати увагу на альтернативні засоби оновлення, як застосунок Резерв+.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь