Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

З Днем Поліцейського офіцера громади

Дата: 28.05.2024 09:01
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

  Проєкт «Поліцейський офіцер громади», який стартував шість років тому, нині на сто відсотків довів свою актуальність.

Поліцейський офіцер громади - це ефективна форма організації діалогу правоохоронців з громадою, одна із важливих складових децентралізації влади, результативна  співпраця місцевого населення, поліцейських офіцерів громади та представників місцевого самоврядування на місцях.

    На території Преображенської територіальної громади працює поліцейський офіцер громади, майор поліції  Петров Віктор Іванович, людина відповідальна, дієва, чуйний і людяний чоловік. Він береться за будь-яку справу: чи то забезпечує порядок у громаді, чи то допомагає  жителям сіл в розбудові громади. Це, можна сказати, керівник порядку і стабільності нашої громади. За роки воєнного стану роботи у Віктора Івановича збільшилось в рази. З самого ранку і до пізнього вечора, під обстрілами, він в громаді, фіксує пошкодження, допомагає з евакуацією населення, слідкує за порядком і присікає мародерство. 

Йому знайома кожна родина в громаді і її соціальні потреби, з кожним він на зв'язку 24/7.

Під час війни на територію нашої громади було залучено до несення служби поліцейського офіцера громади, старшого лейтенанта поліції  Олєйникова Дениса Михайловича, який також відповідально виконує свої обов’язки.

Сьогодні, ми хочемо ще раз привітати та подякувати офіцерам поліції громад України і особисто Віктору Івановичу, Денису Михайловичу за їхню нелегку, небезпечну, але таку потрібну працю.

Сьогодні ви виконуєте дуже важливу місію: охороняєте життя та спокій наших громадян, цілодобово перебуваєте на варті законності та правопорядку, допомагаєте людям вирішувати їх проблеми та долати негаразди.

Дякуємо за вашу мужню, самовіддану працю. Бажаємо вам міцного здоров’я, благополуччя, достатку і злагоди у ваших родинах. Нехай професійне свято додасть вам натхнення та невичерпної наснаги у почесній правоохоронній діяльності на благо нашої громади, а ваша мужня і самовіддана праця знаходить щиру вдячність у серцях людей.

 

 

Начальник Преображенської СВА                                                 Володимир СІДУН

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь