Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

З Днем Незалежності

Дата: 24.08.2023 08:15
Кількість переглядів: 179

Фото без опису

 

  Шановні мешканці Преображенської територіальної громади! Сьогодні в Україні найбільше національне свято -  День Незалежності. Зустрічаючи вдруге поспіль річницю своєї незалежності у стані повномасштабної війни, Україна гідно тримає удар і демонструє непересічні спроможності наших сил оборони та цивільного населення захищати державу і звільняти свою землю від окупантів. Нині увесь цивілізований світ розуміє, що незалежна сильна  Україна – надійний форпост його стабільності і спокою.

      Сьогодні ми вшановуємо наших героїв, тих, хто віддав своє життя за свободу і незалежність нашої країни. Це свято нагадує нам про важливість бути єдиним народом, що вірить у свої сили і здатний до досягнень. Цей день сповнений гордістю,  відчуттям  єдності і патріотизму.

      З Днем Незалежності України! З Днем Державного Прапора України!  Бажаю нашій Україні  перемоги, миру, стрімкого розвитку, успішного майбутнього та швидкої відбудови! Хай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов!  Міцного здоров’я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях! Хай наша незалежність буде невмирущим вогнем, який освітлює шлях до кращого майбутнього.

 

 

З повагою

 

Начальник сільської військової адміністрації                                           Володимир СІДУН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь