A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

З Днем Незалежності

Дата: 24.08.2023 08:15
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

 

  Шановні мешканці Преображенської територіальної громади! Сьогодні в Україні найбільше національне свято -  День Незалежності. Зустрічаючи вдруге поспіль річницю своєї незалежності у стані повномасштабної війни, Україна гідно тримає удар і демонструє непересічні спроможності наших сил оборони та цивільного населення захищати державу і звільняти свою землю від окупантів. Нині увесь цивілізований світ розуміє, що незалежна сильна  Україна – надійний форпост його стабільності і спокою.

      Сьогодні ми вшановуємо наших героїв, тих, хто віддав своє життя за свободу і незалежність нашої країни. Це свято нагадує нам про важливість бути єдиним народом, що вірить у свої сили і здатний до досягнень. Цей день сповнений гордістю,  відчуттям  єдності і патріотизму.

      З Днем Незалежності України! З Днем Державного Прапора України!  Бажаю нашій Україні  перемоги, миру, стрімкого розвитку, успішного майбутнього та швидкої відбудови! Хай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов!  Міцного здоров’я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях! Хай наша незалежність буде невмирущим вогнем, який освітлює шлях до кращого майбутнього.

 

 

З повагою

 

Начальник сільської військової адміністрації                                           Володимир СІДУН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь