A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

З Днем Конституції

Дата: 28.06.2023 09:14
Кількість переглядів: 148

               Шановні жителі Преображенської громади, хто вимушені були покинути свої домівки і хто залишився вдома, хто боронить зараз наші рубежі на всіх фронтах України. Вже вдруге ми будемо відзначати День Конституції, перебуваючи у стані війни, тяжкої і підлої, розв’язаної нашим кривавим сусідом.

Сьогодні кожен громадянин України на своєму місці чинить спротив російському вторгненню, цим самим виконуючи конституційний обов’язок -захищати суверенітет і цілісність своєї Батьківщини. Наша Конституція – це закон про права і свободи, про гідність, цінності, стійкість та нескореність. Ми успішно протистоїмо агресору, що зневажає юридичні норми, міжнародне право. За підтримки закордонних партнерів наближаємо нашу Перемогу, за якою послідує притягнення до відповідальності держави-терориста.

І нині, незважаючи на вся тяжкості війни, Україна – незалежна сучасна європейська держава, яка дотримується Положення щодо стратегічного курсу нашої країни на набуття повноправного членства в Європейському Союзі і НАТО, і це нині закріплено в нашому Основному Законі.

          Серце переповнене смутком втрат і гордістю перемог, за свою країну, своїх земляків, за Україну.  Вірю в нашу Перемогу!!! З Днем Конституції !!!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь