Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

З Днем Конституції

Дата: 28.06.2023 09:14
Кількість переглядів: 229

               Шановні жителі Преображенської громади, хто вимушені були покинути свої домівки і хто залишився вдома, хто боронить зараз наші рубежі на всіх фронтах України. Вже вдруге ми будемо відзначати День Конституції, перебуваючи у стані війни, тяжкої і підлої, розв’язаної нашим кривавим сусідом.

Сьогодні кожен громадянин України на своєму місці чинить спротив російському вторгненню, цим самим виконуючи конституційний обов’язок -захищати суверенітет і цілісність своєї Батьківщини. Наша Конституція – це закон про права і свободи, про гідність, цінності, стійкість та нескореність. Ми успішно протистоїмо агресору, що зневажає юридичні норми, міжнародне право. За підтримки закордонних партнерів наближаємо нашу Перемогу, за якою послідує притягнення до відповідальності держави-терориста.

І нині, незважаючи на вся тяжкості війни, Україна – незалежна сучасна європейська держава, яка дотримується Положення щодо стратегічного курсу нашої країни на набуття повноправного членства в Європейському Союзі і НАТО, і це нині закріплено в нашому Основному Законі.

          Серце переповнене смутком втрат і гордістю перемог, за свою країну, своїх земляків, за Україну.  Вірю в нашу Перемогу!!! З Днем Конституції !!!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь