A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Фейковий референдум під дулами автоматів

Дата: 26.09.2022 12:01
Кількість переглядів: 650

На тимчасово окупованій території Пологівського району 23 вересня розпочалась спеціальна пропагандистська операція - так званий «референдум». 
Ця операція має легалізувати захоплення російськими військами українських територій, а також надати окупантам формальне  право мобілізовувати в російську армію чоловіків з окупованих українських земель. Тут нічого нового: все це ми уже бачили в 2014 році  в Криму та на Донбасі.
Саме так весь світ розуміє та сприймає цей юридичний нікчемний фарс-спектакль. Окупаційна влада пропонує жителям району голосувати вдома, на вулиці, на новостворених виборчих дільницях.
На сьогодні відомо про проведення так званого «референдума», чи то спеціальної інформаційної операції на території м.Пологи, м.Токмак, с.Кам’янка, с.Розівка, с.Кінські Роздори, с.Тарасівка, с.Григорівка, с.Семенівка.  
 Так, за словами мешканців м.Токмака члени виборчої комісії ходять у супроводі двох військових зі зброєю. Людей змушують ставити позначки лише там, де вказано приєднання території до рф. Навіть дійшло до того, що відкривають урни для  голосування та перевіряють волевиявлення громадян.
Тому результат псевдо-референдуму цілком зрозумілий – російська пропаганда оголосить фейкові цифри, які кремль буде використовувати для подальших маніпуляцій!
 У м. Пологи активності щодо участі в «референдумі» не має зовсім. За повідомленнями місцевих мешканців люди сидять вдома. Лише одиниці йшли на «дільниці». 
І така ситуація по всім тимчасово окупованим населеним пунктам Пологівського району. Адже люди не бажають приєднуватися до держави, яка проводить вбивчу війну в Україні. 
Звичайно, на тлі вдалого контрнаступу українських військових в населених пунктах району відбувається паніка колаборантів, які бояться відповідати за зраду. Ось саме лише вони  радіють так званому «референдуму» та сподіваються, що приєднання до держави-агресора захистить їх від відповідальності за колабораціонізм.
Безперечно, кожного зрадника буде покарано згідно чинного законодавства. Але їм потрібно навіть боятися не цього, а людської помсти за те, що вони запродалися окупантам, за смерть наших рідних та близьких людей. 
Агресори вже відчули, що програють на «полі бою». Тому й використовують фейковий «референдум», чи то спеціальну пропагандистську спецоперацію, як останній шанс загарбати наші землі, привласнити собі те, що створювалося нашими руками. Але це нічого не змінить. росія як була, так і залишається державою-агресором, справжнім терористом, яка захоплює території нашої країни, намагається поневолити та знищити наш народ та державу.  
 Ми на своїй землі. То ж шлях у нас один – до Перемоги! Віримо в ЗСУ!
Україна звільнить свої території обов’язково. Вистоїмо, відбудуємо. Захистимо свою незалежність! Нас не зламати!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь