A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Сьогодні відбулася робоча нарада за участі голови Пологівської районної державної адміністрації, Артура Крупського

Дата: 18.01.2022 13:47
Кількість переглядів: 631

     Фото без опису

       Сьогодні в кабінеті сільського голови Володимира Сідуна  відбулася робоча  нарада за участі голови Пологівської районної державної адміністрації, Артура Крупського, з питань перспектив будівництва та реконструкції  обєктів інфраструктури.

         Сільський голова,  Володимир Сідун повідомив, що  в перспективі розвитку громади планується здійснити утеплення фасаду та ремонт покрівлі   дитячого садочка в с. Преображенка та утеплення фасаду дитячого садочка  в с. Микільське.

          Всі ці проєкти,  включають покращення інфраструктури, відповідають вимогам інклюзії та  сучасним державним будівельним нормам. 

     Після реконструкції заклади соціальної інфраструктури  забезпечать якісними послугами жителів як Преображенської територіальної громади  так і сусідніх населених пунктів.

      Також у рамках робочої наради було  оглянуто будівлю під багатофункціональний громадський центр,  в якій розміщено: ЦНАП, кімната поліцейського та стоматологічні кабінети.

    Крім цього головою районної державної адміністрації, Артуром Крупським було передано Преображенській територіальній громаді книгу «Програма Президента України «Велике Будівництво – 2020» Обличчя», яка створена за упорядкуванням Юрія Голика та художника-оформлювача Олени Гугалова-Мєшкової, видавництво «Фоліо» Харків.

     Національна програма «Велике Будівництво» спрямована на масштабну розбудову якісної інфраструктури України.  Це дороги та школи, дитячі садки, центри екстреної медичної допомоги та стадіони. У цій книзі лише невелика частина тих, кого вдалося сфотографувати у процесі створення нової якості життя. Преображенська територіальна громада стала  теж частиною цієї масштабної розбудови та отримала відображення  на сторінках  книги.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь