Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Вітання з Днем захисників і захисниць України

Дата: 13.10.2021 11:35
Кількість переглядів: 372

Фото без опису

14 жовтня Україна відзначає два славетних свята – День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Ці свята нерозривно пов'язані між собою, адже Божа Матір – це заступниця і покровителька наших козаків. Й донині нащадки козаків розвивають найкращі традиції наших предків, що є для нас зразком доблесті й відданості Україні.

Вітаю з цими знаменними святами всіх тих, хто в різні часи віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

Бажю усім нам козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців.

Бажаю всім захисникам України, ветеранам війн та збройних конфліктів, ветеранам АТО та волонтерам міцного здоров'я, усіх життєвих гараздів, родинного затишку, тепла та злагоди в родинах, захисту Пресвятої Богородиці і Господнього благословення у кожній добрій справі.

Нехай щира любов до України, народна повага і підтримка надають всім захисникам нашої держави сил у благородній справі служіння Батьківщині, встановлення миру та спокою на рідній землі.

З повагою сільський голова Володимир  Сідун, колектив сільської ради та виконавчого комітету


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь