A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Робочий візит міністра розвитку громад та територій України, Олексія Чернишова та голови облдержадміністрації, Олександра Старуха до Преображенської територіальної громади

Дата: 07.04.2021 15:55
Кількість переглядів: 3461

   Фото без опису

     6 квітня цього року, до Преображенської територіальної громади Запорізької області з робочим візитом прибули міністр розвитку громад та територій України, Олексій Чернишов та голова обласної державної адміністрації, Олександр Старух. Протягом дня міністр  та голова облдержадміністрації  відвідали один із об’єктів «Великого будівництва» – гімназію «ОСНОВА» та Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету сільської ради.

  Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету сільської ради був створенний за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Тут працює  5 спіеціалістів, які обслуговуватимуть майже 5,5 тисяч жителів громади.  Відтепер в одному місці можна отримати 137 адмінпослуг – від реєстрації місця проживання до водійського посвідчення.

За кошти місцевого бюджету здійснені ремонтні роботи, за рахунок Програми «U-LEAD з Європою» проведено навчання персоналу, придбано офісні меблі та техніку,  програмне забезпечення. 

   



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь