Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Можливість подавати звіт з єдиного податку в електронному вигляді з’явиться найближчим часом

Дата: 06.04.2021 10:44
Кількість переглядів: 463

 

Фото без описуМожливість подавати звіт з єдиного податку в електронному вигляді з’явиться найближчим часом

 

Об'єднана звітність за формами F0103307 та F0103405, подана в електронному вигляді, буде прийматись від платників єдиного податку-фізичних осіб першої-третьої груп найближчими днями.

На даний час удосконалюється взаємодія інформаційно-телекомунікаційної системи щодо приймання та обробки звітності, зокрема, в органах Пенсійного фонду України.

Водночас наголошуємо, що граничний термін подання декларації платника єдиного податку – 11 травня.

Звертаємось до платників з проханням із розумінням поставитись до тимчасових незручностей і дякуємо за співпрацю!

 

 

Нагадаємо, з 1 квітня запроваджені податкові декларації платників єдиного податку фізичних осіб-підприємців та податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків-фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску.

За формою F0103307 подається податкова декларація платника єдиного податку фізичної особи-підприємця (для третьої групи), за формою F0103405 – податкова декларація платника єдиного податку фізичної особи-підприємця (для першої та другої груп).

Податкові декларації (F0103307, F0103405) та податкового розрахунку (J0500106, F0500106) розроблені та запроваджуються для забезпечення виконання вимог законів України від 19 вересня 2019 року № 115-ІХ "Про внесення змін до Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" та № 116-ІХ "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо подання єдиної звітності з єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування і податку на доходи фізичних осіб", якими змінено порядок подання звітності про нарахування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. Зокрема, передбачено подання звітності про нарахування єдиного внеску у складі звітності з податку на доходи фізичних осіб до податкового органу за основним місцем обліку платника єдиного внеску у строки та у порядку, що встановлені Податковим кодексом України.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь