A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Відбулося чергове засідання сесії Преображенської сільської ради восьмого скликання

Дата: 26.03.2021 14:37
Кількість переглядів: 3077

         Фото без опису

        19 березня цього року відбулося п’яте засідання сесії Преображенської сільської ради восьмого скликання на якому заслухали звіти керівників про роботу комунальних установ та підприємств Преображенської сільської ради, ухвалили  ряд програм та розглянуті заяви громадян із земельних питань.

        Всі питання що виносилися на розгляд сесії були опрацьовані на засіданнях постійних депутатських комісіях.

            Після обговорення рішенням сесії затверджені програми, а саме: 

     - Цільова програма Бюджету участі (Громадського бюджету) в Преображенській сільській раді на 2021 – 2025 роки», метою якої є активізація участі громадян у прийнятті рішень та залучення громадян до процесів формування місцевого бюджету. Ця програма передбачає відкритий процес дискусії та прийняття рішень, в якому кожен мешканець громади має можливість подати власну пропозицію та шляхом голосування вирішити, в який спосіб витрачати частину місцевого бюджету на  проєкти, що сприятимуть вирішенню проблем, які найбільш хвилюють жителів нашої  громади.

  - Комплексна соціальна програма «Назустріч людям» Преображенської сільської ради на 2021 – 2025 роки, метою якої є реалізація політики у сфері соціального захисту населення, яке проживає на території Преображенської громади, сприяння підвищенню життєвого рівня  вразливих верств населення, а саме: забезпечення    компенсації витрат вартості проїзду, хворим з хронічною нирковою недостатністю, які проживають на території нашої громади та отримують програмний гемодіаліз; виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі; надання пільг окремим категоріям громадян  громади з оплати послуг зв’язку; допомога сім’ям на поховання  непрацюючих громадян; матеріальна підтримка жителів громади, які мають онкологічне захворювання для оперативного втручання.

    - Програма запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків на 2021 рік;

      - Програма профілактики правопорушень та забезпечення громадської безпеки на території Преображенської сільської ради на 2021 рік;

     -  Програма «Програми економічної підтримки комунальної установи «Об’єднаний Трудовий архів міської, селищної та сільських рад Оріхівського району на 2021 рік».

       Також затверджені положення про відділи виконавчого комітету Преображенської сільської ради у зв’язку зі змінами в адміністративно – територіальному устрої Запорізької області, а саме ліквідацією Оріхівського району.

   На засіданні сесії затверджено звіт про виконання бюджету об’єднаної територіальної громади Преображенської сільської ради за 2020 рік та внесені зміни до бюджету Преображенської сільської територіальної громади  Оріхівського району Запорізької області  на 2021 рік, з урахуванням ухвалених програм.

        Також начальники структурних підрозділів сільської ради та виконавчого комітету депутатам надали інформацію про роботу відділів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь