Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

З Днем Соборності України!

Дата: 22.01.2021 11:37
Кількість переглядів: 1445

    Фото без опису

    22 січня  1919 року було підписано Акт Злуки східних і західних земель України.  Це була величезна історична перемога України, яка віками боролась за свою територіальну цілісність та суспільну єдність. Політична доля не судила Україні Незалежності у 20-х роках минулого століття, але день підписання Акту злуки між представниками Української Народної   та Західно-Української Народної Республік назавжди залишиться для нас  символом національної єдності, яке ми величаємо Днем Соборності та Свободи.
    Щиро вітаю Вас, шановні жителі громади,  з   цим великим національним святом від себе особисто та депутатів Преображенської об'єднаної територіальної громади!        
    Бажаю нам усім  здорового прагматизму і щирої віри  для побудови економічно незалежної та соціально відповідальної держави. Саме нашому поколінню відведено цей важливий історичний шанс. Не упустімо його і цінуймо час, в який живемо.  Пам’ятаймо та шануймо   наших національних героїв та їхні ідеали. 
    Зичу Вам щастя, добробуту та злагоди в родинах!

Фото без опису

З повагою Преображенський сільський голова  Володимир Сідун.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь