A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Відбулося нагородження переможців та учасників місцевого молодіжного патріотичного пісенного конкурсу "Паростки рідної землі"

Дата: 21.12.2020 11:00
Кількість переглядів: 413

     Фото без опису

    На засіданні виконавчого комітету Преображенської сільської ради відбулося нагородження переможців та учасників місцевого молодіжного патріотичного пісенного конкурсу "Паростки рідної землі", який вперше проходив на території Преображенської громади в онлайн форматі.

         Метою конкурсу є відродження національних традицій та виховання патріотизму у підростаючого покоління, популяризація у молодіжному середовищі української патріотичної пісні, виявлення творчо обдарованих дітей громади та сприяння розвитку їх талантів, надання можливості обдарованій молоді представити свою творчість.

    Перше місце посіла Трохимчук Марина (Микільський старостинський округ). Друге місце розділили між собою Швець Єлизавета (с. Преображенка) та Пакета Єлизавета (Микіський старостинський округ).  Третє місце вибороли дівчата із с. Преображенки: Максімова Анастасія та Каштанова Варвара. Лауреатами конкурсу стали Чубирь Світлана (Новоселівський старостинський округ) та Дузь Валерія (с. Преображенка).  Переможці та учасники отримали подяки та грошові премії.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь