Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: 07.12.2020 08:59
Кількість переглядів: 388

Фото без опису

Шановні  депутати, керівники та працівники

Преображенської сільської ради!

      Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування.

     Висловлюю вдячність депутатам сільської ради, працівникам структурних підрозділів ради та виконавчого комітету, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі та готові в будь-яку хвилину прийти на допомогу. Саме вони, представляючи інтереси громади, тим самим забезпечують право кожного бути почутим.

    Слова вдячності надсилаю ветеранам місцевого самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи стане часткою творчої роботи кожного з нас.

    Дякую Вам  за любов до рідного краю, за самовіддану щоденну працю, високу активність у житті громади, непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди. Бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, достатку, добробуту, злагоди і миру. Нехай усі негаразди обходять стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю та країни додають усім нам  сили та наснаги.

З повагою, голова Преображенської об’єднаної територіальної громади Володимир СІДУН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь