A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: 07.08.2020 12:08
Кількість переглядів: 488

 

У Запорізькій області починає роботу п’ятирічна Програма з аграрного і сільського розвитку (АГРО), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується компанією

Кімонікс Інтернешнл

 

    Метою програми АГРО є прискорення економічного розвитку сільських громад України, що потребують найбільшої підтримки, шляхом покращення управління в сільськогосподарському секторі, що сприятиме розвитку більш продуктивних, сучасних та прибуткових мікро, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП), які успішно інтегруватимуться в конкурентні українські та міжнародні ринки.

        Програма включає три складові:

       1. Покращення продуктивності та доступу до ринків у цільових ланцюгах доданої вартості шляхом реалізації таких завдань: сприяння використанню високоякісної сировини/матеріалів та передових технологій виробництва; покращення інфраструктури після врожайної обробки, зберігання та переробки; розширення доступу до ринків збуту;

   2. Вдосконалення функцій підтримки шляхом: покращення доступу до ефективної та доступної іригації; покращення доступу до джерел фінансування; вдосконалення послуг у секторі;

    3. Вдосконалення нормативно-правової бази у аграрному секторі внаслідок підвищення сприятливості національного та місцевого бізнес-середовища.

  Більше про Програму АГРО – на нашій сторінці у Фейсбук: https://www.facebook.com/usaid.agro/.

       Програма USAID АГРО запрошує до співпраці представників органів державної та місцевої влади, громадського сектору, товаровиробників та їх об’єднань у Запорізькій області, які прагнуть розвивати та покращувати ринкову інфраструктуру задля нарощування доданої вартості сільськогосподарської продукції, створення робочих місць, в тому числі несільськогосподарського напрямку, підвищення доходів та покращення якості життя у громадах.

На даному етапі Програма АГРО шукає партнерів та учасників ініціатив з впровадження нових технологій та підвищення продуктивності і якості у сфері виробництва плодоовочевої та ягідної, молочної та м’ясної продукції, аквакультури, кондитерських виробів і окремих продуктів харчування.

       Метою цієї ініціативи є аналіз практичних потреб мікро, малих і середніх агровиробників та їх підтримка в удосконаленні процесів виробництва, запровадженні кращих практик, підвищенні прибутковості, впровадженні SMART технологій, покращенні безпечності та якості продукції.

 

 

Реєстрація доступна за посиланнями та QR-кодами:

 

Для виробників плодоовочевої та ягідної продукції

Для виробників м'ясо-молочної продукції

Для виробників кондитерських виробів і окремих продуктів харчування

Для виробників у секторі аквакультури

 

 

 

 

https://bit.ly/3f8mREI

https://bit.ly/3fjCJUZ

https://bit.ly/2ZVnNWO

https://bit.ly/2B6alab

 

УВАГА! Термін подання заявок: до 15 серпня 2020 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь