A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: 27.07.2020 11:21
Кількість переглядів: 402

     Вчора у податковій службі регіону відбулася робоча зустріч керівництва Головного управління ДПС у Запорізькій області з інспектором Ради бізнес-омбудсмена Оленою Чорною та представниками одного із запорізьких підприємств. Захід відбувся під головуванням начальника ГУ ДПС у Запорізькій області Романа Афонова, за участі заступника начальника Руслана Рачинського та начальника управління податкового моніторингу Дмитра Шаповалова.

    На початку обговорення Роман Афонов наголосив, що тристороння взаємодія органів ДПС, Ради бізнес-омбудсмена та платників податків вже стала традиційною для Запорізької області. Податківці дотримуються домовленостей про співпрацю, які зазначені у Меморандумі про партнерство та співробітництво. Керівник податкового відомства регіону підкреслив, що служба налаштована на конструктивний діалог із усіма представниками бізнесу і громадськості та закликав до предметного діалогу  щодо вирішення спірних питань у рамках правового поля.

    Під час зустрічі учасники розглянули проблемні питання декількох запорізьких компаній. Зокрема, було проаналізовано матеріали щодо зупинення реєстрації податкових накладних в Єдиному реєстрі у зв'язку із внесенням суб’єктів господарювання до переліку платників, які відповідають критеріям ризиковості.

 

                                                                                                                              Головне управління ДПС у Запорізькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь