A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

9 Травня

Дата: 08.05.2020 12:59
Кількість переглядів: 542

Фото без опису

Шановні мешканці Преображенської громади! Прийміть найщиріші вітання з Днем пам’яті та примирення та Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Саме ці дні є нагадуванням про визначну роль та неоціненний вклад наших предків у перемогу над нацизмом у Другій світовій війні.

Висловлюємо повагу всім борцям проти нацизму, жертвам війни, в тому числі і дітям війни, як свідкам тих страшних подій на території нашої громади. Вшановуємо пам'ять всіх загиблих у роки Другої світової війни.

В умовах карантину відмінені масові урочисті заходи, та сьогодні Преображенський сільський голова Володимир Сідун, голова Оріхівської районної державної адміністрації Анатолій Хворостянов, голова районної ветеранської організації Іван Ревуцький, голова первинної ветеранської організації Людмила Алєйнікова поклали "гірлянду пам'яті" та квіти до пам’ятників загиблим воїнам односельчанам в селі Преображенка.

 Також у кожному старостинському окрузі громади представники первинних ветеранських організацій та старости вшанували память загиблих в роки війни односельців біля памятників у кожному населеному пункті громади.

На жаль, на території Преображенської громади не проживає жодного ветерана, та живуть серед нас свідки тієї страшної війни: вдови учасників бойових дій та учасники війни. Саме їх відвідали представники виконавчого комітету Преображенської сільської ради, з побажаннями миру та здоров'я!

Хай незгасна людська пам’ять про колосальні жертви Другої світової, про тисячі дощенту зруйнованих міст і десятки тисяч спалених сіл. Низький уклін ветеранам, трудівникам тилу, дітям війни. Бажаємо вам міцного здоров'я, довголіття, добробуту та благополуччя. А полеглим - вічна пам'ять! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь