Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: 11.01.2020 11:31
Кількість переглядів: 443

Фото без опису

До уваги платників!

 

     Управління Державної казначейської служби України в Оріхівському районі Запорізької області повідомляє, що у звязку із запровадженням з 01.01.2020 в системі Державної казначейської служби України Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 31.12.2013 № 1203, введено в дію нові рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів.

   Реквізити всіх рахунків, відкритих для зарахування податків, зборів, платежів до державного і місцевих бюджетів за новим Планом рахунків № 1203 по Запорізькій області, розміщено на  Вебсторінці Головного управління Державної казначейської служби України у Запорізькій області офіційного Вебпорталу Державної казначейської служби України в мережі Internet за адресою www.treasury.gov.ua в розділі «Реквізити рахунків».

    Перехідний період із зарахування на «старі» рахунки відсутній і платежі повертаються без виконання платникам, що призводить до порушення термінів сплати податків.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь