A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: 21.11.2019 14:02
Кількість переглядів: 499

Завдяки підвищенню зарплат запоріжців бюджети додатково отримали 3,8 мільйона

 

        Рівень заробітних плат на підприємствах регіону постійно аналізується податковою службою. Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, цього року було встановлено понад три тисячі компаній, які виплачували своїм працівникам зарплати менше встановленого законодавством мінімуму.

На спільні засідання комісій органів місцевої влади та податкової служби було запрошено 3177 роботодавців. За результатами співбесід керівники 3122 підприємств підвищили рівень оплати праці співробітникам. Завдяки цьому до бюджетів та соціальних фондів додатково надійшло 2 мільйони гривень єдиного соціального внеску, 1,7 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб та 100 тисяч гривень військового збору.

       Аналізуючи звітність суб'єктів господарювання регіону, фахівці податкової служби виявили, що у п'ятірці найбільших мінімізаторів зарплат – підприємства, які спеціалізуються на кредитуванні, виробництві робочого одягу, реалізації продуктів харчування, напоїв і тютюнових виробів, виробництві сільгосппродукції, торгівлі фармацевтичними товарами. У цих компаніях значна кількість робітників працювала за сумісництвом, на неповний робочий час або з відрядною оплатою праці.

Нагадуємо, у 2019 році мінімальна заробітна плата становить 4173 гривні.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

ТЕМА: Трудові відносини

Спікер: Начальник ГУ ДФС

 

На Запоріжжі ліквідовано шість "міні-заводів" з розливу нелегального алкоголю

 

За десять місяців цього року співробітники податкової міліції регіону у рамках операції "Акциз" виявили шість "підпільних цехів", організатори яких налагодили нелегальне виробництво підакцизних товарів. Зокрема, у чотирьох "міні-заводах" ділки розливали фальсифікований алкоголь, ще в одому виготовлявся спирт.

У січні-жовтні із незаконного обігу вилучено товарів підакцизної групи на загальну суму майже 34 мільйони гривень. Згідно із судовими рішеннями конфісковано підакцизних товарів вартістю 3,9 мільйона гривень.

Усього з початку року за матеріалами працівників податкової міліції розпочато 75 кримінальних проваджень, 35 з яких належить до категорії тяжких злочинів.

За фактами ухилення від сплати податків і зборів в особливо великих розмірах розслідувалося 25 справ. До суду направлено 24 кримінальні провадження, у тому числі, 21 – з обвинувальним актом та три – для звільнення осіб від кримінальної відповідальності у зв'язку з повним відшкодуванням збитків. Порушники компенсували державі понад 10 мільйонів гривень.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Операція «Акциз-2016»

Спікер: Керівник підрозділу ГУ ДФС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь