A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: 19.11.2019 16:40
Кількість переглядів: 406

Фото без опису       Фото без опису

       Давня, тепла дружба поєднує жителів Преображенської громади з депутатом обласної ради від нашого округу, головним лікарем комунальної установи "Обласний медичний центр репродукції людини" Запорізької обласної ради, завідуючою кафедрою акушерства гінекології та репродуктивної медицини - Наталією Авраменко.

         Хто, як не лікар розуміє, що людське здоров’я крихке і безцінне,  його потрібно цінувати і берегти, адже  запобігати захворюванням легше, ніж лікувати. Тому  Наталія Вікторівна часто проводить в старостинських округах громади особисті прийоми, зі свого депутатського фонду допомагає малозабезпеченим жителям в лікуванні.

         З профілактичною ціллю працівники та  жителі   громади за потребою  два рази на рік безкоштовно проходять  медичні огляди в центрі Наталії Вікторівни.

         Як депутат від округу, вона постійно цікавиться життям своїх виборців,   у цьому році за кошти  депутатського фонду придбано обладнання для стоматологічного кабінету .

          14 листопада напередодні  Дня працівників сільського господарства  Наталія Вікторівна   приїхала   привітати  аграріїв з професійним святом, побажала своїм виборцям  здоров’я, сімейного затишку і щедрих врожаїв та вручила грамоти від  Запорізької обласної ради , подарунки від себе особисто   Герману Сергію Володимировичу – керівнику ТОВ «Аврора», Рябку Дмитру Сергійовичу, Черкащенку Роману   Володимировичу  - трактористам ТОВ «Преображенське» . 

         Справжнім подарунком жителям Преображенської громади та гостям став виступ Заслуженої артистки України Інни Гапон, яка приїхала за запрошенням Наталії Вікторівни.

Фото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь