A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: 12.11.2019 11:53
Кількість переглядів: 426

        Фото без опису

     30 жовтня 2019 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Преображенської сільської ради на якому розглянуто 18 питань.

   Члени виконкому розглянули проект рішення «Про затвердження звіту про виконання бюджету Преображенської об’єднаної територіальної громади за 9 місяців 2019 року» та надали за затвердження сесії.

     Рішеннями  виконкому взято на обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома КУ «Центр надання соціальних послуг»  громади, які потребують надання соціальних послуг, надана матеріальна допомога на лікування онкохворим, на поховання.

На засіданні виконкому розглянули питання про стан виконання батьківських обов’язків батьків учнів Преображенського навчального закладу.

     Також на засідання виконкому був запрошений Мірошніченко В.О., голова Оріхівської районної організації Українського товариства мисливців і рибалок, з питання проведення полювання на території Новоселівського старостинського округу.

 Фото без опису

 

     31 жовтня 2019 року відбулося чергове засідання сорок п’ятої сесії Преображенської сільської ради сьомого скликання, на якому депутати розглянули 77 питань.

      Рішенням сесії внесено зміни до «Програми соціального захисту населення Преображенської сільської ради на 2019 – 2022 роки», згідно якої з місцевого бюджету виділено ще 15 тис. грн. для надання матеріальної допомоги на лікування онкохворим мешканцям громади. Взагалі в 2019 році відповідно до даної  Програми надана допомога семи мешканцям громади.

    Прийнято рішення про продовження договору оренди комунального майна , а саме приміщення шкільної їдальні, з ФОП Каштанова І.В.

     Для забезпечення благоустрою  території громади рішенням сесії затверджено ціни на продукцію комунального підприємства «ДОБРОБУТ», а саме на тротуарну плиточку та бордюри.

    Після обговорення з мешканцями громади депутати не прийняли проект рішення «Про звернення депутатів Преображенської сільської ради Оріхівського району Запорізької області сьомого скликання до Голови Верховної Ради України Д.О. Разумкова, Прем’єр-міністра України О.В. Гончарука, голови Запорізької обласної ради Г.В. Самардака, голови Запорізької обласної державної адміністрації  В.В. Туринка, народного депутата України Ю.Г. Яцик, депутатів Запорізької обласної ради  Н.В. Авраменко, В.Ю. Лупиноса,  Г.В. Марича  про внесення пропозицій щодо адміністративно-територіального устрою субрегіонального рівня Запорізької області.»

    На засіданні сесії розглянуто більше шестидесяти заяв мешканців громади що стосуються земельних питань та прийняті відповідні рішення.

    Також на засіданні сесії прийнято звіт про виконання бюджету Преображенської об’єднаної територіальної громади за 9 місяців 2019 року.

     Всі проекти рішень, що були включені до порядку денного сесії, розглянуті за засіданнях депутатських комісій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь