A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: 18.10.2019 13:11
Кількість переглядів: 1026

     Фото без опису      Сьогодні 18.10.2019 року із робочою поїздкою у Преображенській обєднаній  територіальній   громаді перебувала депутат Запорізької обласної ради  Авраменко Наталія Вікторівна.

          В рамках візиту вона відвідала КП «Добробут» Преображенської сільської ради де оглянула обладнання з виготовлення тротуарної плитки та виробництва паливних брикетів, придбання останнього було здійснено за рахунок коштів  обласного бюджету за сприянням депутата  обласної ради Авраменко Н.В.

        Також було оглянуто хід виконання будівельних робіт  на об’єкті  де планується в подальшому розмістити  дитячий стоматологічний кабінет, обладнання в який уже замовлено, за підтримки депутата обласної ради.

    Авраменко Н.В відвідала КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Преображенської сільської ради, в ході візиту   поспілкувалася з медичними працівниками з питань забезпечення установи ліками та  стану проходження медичної реформи.

Також в рамках візиту депутата обласної ради Авраменко Н.В. було проведено зустріч з трудовим колективом  Преображенської сільської ради. Під час спілкування велася розмова про подальший розвиток громади, майбутню співпрацю та допомогу в розбудові  «Багатофункціонального громадського центру», який буде функціонувати за  адресою: вул. Гагаріна, 33, с. Преображенка Оріхівського району Запорізької області.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь