A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 06.09.2019 13:54
Кількість переглядів: 598

 

28 серпня  2019 року відбулося засідання виконавчого комітету Преображенської сільської ради.

 Клименко Н.А., начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту , доповіла про організацію харчування учнів 1-4 класі, учнів пільгових категорій та вихованців дошкільного підрозділу та про стан готовності закладів освіти Преображенського освітнього округу «НВК «Основа» до нового 2019 -2020 навчального року.

Заступник сільського голови Дроздова І.І., доповіла з питання  про затвердження Протоколу засідання комісії  з питань формування пропозицій щодо забезпечення житлом або виплату грошової компенсації за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам та проектні, будівельно – ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

 Члени виконкому розглянули питання про затвердження проектно – кошторисної документації, про затвердження актів приймання передачі майна комунальної власності. З даних питань доповів спеціаліст виконавчого комітету Трипольський Є.О.

   Секретар сільської ради Осіпова Н.І. доповіла з питань про надання одноразової матеріальної допомоги особі з числа дітей – сиріт, про надання матеріальної допомоги на лікування онкозахворювання, про списання житлового будинку.

  Члени виконкому після обговорення питань прийняли відповідні рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь