Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 06.09.2019 13:54
Кількість переглядів: 636

 

28 серпня  2019 року відбулося засідання виконавчого комітету Преображенської сільської ради.

 Клименко Н.А., начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту , доповіла про організацію харчування учнів 1-4 класі, учнів пільгових категорій та вихованців дошкільного підрозділу та про стан готовності закладів освіти Преображенського освітнього округу «НВК «Основа» до нового 2019 -2020 навчального року.

Заступник сільського голови Дроздова І.І., доповіла з питання  про затвердження Протоколу засідання комісії  з питань формування пропозицій щодо забезпечення житлом або виплату грошової компенсації за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам та проектні, будівельно – ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

 Члени виконкому розглянули питання про затвердження проектно – кошторисної документації, про затвердження актів приймання передачі майна комунальної власності. З даних питань доповів спеціаліст виконавчого комітету Трипольський Є.О.

   Секретар сільської ради Осіпова Н.І. доповіла з питань про надання одноразової матеріальної допомоги особі з числа дітей – сиріт, про надання матеріальної допомоги на лікування онкозахворювання, про списання житлового будинку.

  Члени виконкому після обговорення питань прийняли відповідні рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь