A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Молодіжна рада зустріч

Дата: 21.08.2019 14:12
Кількість переглядів: 684

У рамках проекту “Зміцнення демократичному врядування”, який реалізується за підтримки ГО «СТЕП» та National Endowment for Democracy  та інформаційної ініціативи “Молодіжна рада Преображенської ОТГ – комунікаційна платформа для розвитку та згуртування громади” 20 серпня на території Преображенської ОТГ відбувся пілотний семінар «Сучасний інформаційний простір. Медіа-активність і медіа-грамотність». На заході були присутні активні мешканці села Проеображенка: члени ветеранської організації, представники вуличних комітетів (квартальні), депутати Преображенської сільської ради, члени молодіжної ради та Запорізької ГО «Степ». 

Метою заходу було залучення до процесів розвитку громади представників різних категорій населення, сприяти згуртуванню мешканців, виявленню та реалізації їхніх ідей. Обговорили питання доступу до інформації про події у громаді, корисні інформаційні сервіси, зокрема переглянули інструкцію електронної реєстрації до сімейного лікаря, а також вирішили зібрати спогади про жителів нашого села, які будуть об’єднані у своєрідну збірку «Творці новітньої історії», яка буде друкуватися на сторінці молодіжної ради у Фейсбуці та презентована на заході до Дня села.

Прохаємо долучитися до створення збірки «Творці новітньої історії», написати спогади про людину, яка своєю працею зробила внесок у розвиток нашого села. Спогади приймаються у будь якому вигляді (рукописному, друкованому, електронному) у Преображенській сільській бібліотеці та відділі освіти, культури, молоді та спорту Преображенської сільської ради.  Творці історії нашого села, нашої громади серед нас, допоможіть зберегти пам'ять про них!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь