A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: 08.08.2019 15:11
Кількість переглядів: 1295

       Фото без опису

         5- 6 серпня 2019 року в рамках проекту “Громада для людини: підвищення компетентності громад”,  що реалізується МБО “Партнерство “Кожній дитині” за підтримки Програми  ULEAD з Європою, на  території Преображенської об'єднаної територіальної громади проходив візит представників 17 громад із 12 областей України. Метою візиту було знайомство з організацією  системи управління у сфері соціального захисту та надання послуги раннього втручання.

         Учасники візиту мали змогу познайомитися з організацією соціальної роботи з різними категоріями населення нашої громади, зокрема із сім'ями, що виховують дітей із вадами розвитку до 4 років, а також системою надання інклюзивної освіти у громаді, громадською активністю молоді та людей поважного віку, а також талановитими представниками громади, відвідала Вільнянський старостинський округ, познайомилися з наданням соціальних, медичних та освітніх послуг жителям населених пунктів старостинського округу  № 4. Також відвідали ТОВ "Аврора" в с. Широкому, скуштували смачнющу продукцію товариства та ознайомилися з їх соціальними ініціативами у громаді.

         Завершився візит в с. Преображенка біля козацького хреста захисникам України всіх часів, де учасники з різних куточків нашої держави говорили про становлення та розвиток громад у мирній та цілісній Україні.

         Такі заходи сприяють налагодженню контактів з колегами зі всієї України, допомагають представникам громад обмінятися досвідом та втілювати в життя кращі практики інших громад. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь