A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: 06.08.2019 10:07
Кількість переглядів: 643

   Фото без опису

   31 липня  2019 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Преображенської сільської ради на якому розглянуто 17 питань та прийняті відповідні рішення.

   Про  організацію обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів доповіла Клименко Н.А., начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Преображенської сільської ради.

  Заступник сільського голови Дроздова І.І. доповіла з питання щодо утворення комісії при виконавчому комітеті Преображенської сільської ради з питань формування пропозицій щодо забезпечення житлом або виплату грошової компенсації за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно – ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа та затвердження Положення про дану комісію.

  З питань щодо затвердження проектно – кошторисної документації  на виконання будівельних робіт на території громади та визначення виконавця  запланованих робіт доповів головний спеціаліст відділу з питань комунальної власності, інфраструктури та інвестицій виконавчого комітету Трипольський Є.О.

  На засіданні виконкому розглянуто та схвалено Програму надання безоплатної правової допомоги населенню Преображенської сільської ради Оріхівського району Запорізької області на 2019 - 2021 роки, доповідала начальник загального відділу виконавчого комітету Білоус С.В.

  Після обговорення також прийняті рішення з питань щодо взяття на облік для отримання в позачерговому порядку соціального житла дитину, яка позбавлена батьківського піклування; надання дозволу на влаштування до  психоневрологічного інтернату недієздатної особи; надання одноразової матеріальної допомоги на поховання. З даних питань доповіла секретар виконавчого комітету Осіпова Н.І. 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь