A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: 23.07.2019 09:27
Кількість переглядів: 533

      Фото без опису

      Відбувся черговий  особистий прийом громадян депутатом обласної ради від Оріхівського району  Н.В. Авраменко.   За консультаціями, порадами, допомогою  цього разу до депутата звернулося 104 особи, мешканці міста Оріхова, сіл Преображенка, Омельник, Микільське, Новосолошине, Свобода, Вільнянка,  Мирне, Білогіря, Новопавлівка, Новоданилівка, Нестерянка.   У розгляді звернень брали участь  голова райдержадміністрації М.Г. Проценко, голова Преображенської об’єднаної територіальної громади В.А. Сідун, головний лікар КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Преображенської сільської ради В.О. Козир, помічники депутата.

    Двадцять звернень розглянуто у ході підготовки до прийому.  Ефективно і оперативно розглянуто 72  заяви під час прийому.  Під контролем тримається розгляд ще 12 звернень.

     Враховуючи те, що депутат Н.В. Авраменко очолює комісію обласної ради з питань охорони здоров’я, більшість звернень, які надходять під час прийомів, стосуються саме проблем, пов’язаних з лікуванням складних захворювань, реабілітацією після проходження основного курсу лікування, а також  придбанням ліків. Значна кількість заяв , а саме – 20,   надійшла від громадян з онкологічними захворюваннями. Вісім громадян прийшли на прийом з проханням сприяти проведенню операції з приводу катаракти, ще троє відвідувачів  сподівалися покращити зір за допомогою більш складних офтальмологічних операцій.  Проблеми заміни суглобів хвилюють шістьох громадян, п’ятеро потребують  проведення операцій у травматологічному відділенні обласної клінічної лікарні.

Як і завжди, депутат щиро переймається проблемами батьків, які виховують дітей з особливими потребами. Цього разу на прийом прийшли мами п’яти дітей зазначеної категорії.  «Я звертаюся до Наталії Вікторівни вже не вперше, - говорить одна з відвідувачів,- я  вірю її порадам, ми з донечкою намагаємося їх дотримуватися, а ще ми завжди з вдячністю будемо пам’ятати допомогу, надану Наталією Вікторівною».

     В Оріхівському районі заслуженою повагою користуються медичні працівники КЗ «Обласний медичний центр реабілітації людини» Запорізької обласної ради, який очолює Наталія Вікторівна. Глибокі знання, багаторічний досвід, золоті руки  лікарів Центру допомагають повернутися до активного життя, пізнати радість материнства багатьом людям. Під час прийому  лікар-депутат почула немало теплих слів подяки від колишніх пацієнтів. Семеро громадянок під час прийому отримали направлення для обстеження, лікування, у т.ч. оперативного, у Центрі.  Щорічно виїзні бригади лікарів Центру проводять медичні огляди ветеранів війни і праці, дітей і підлітків у медичних установах Оріхівської та Преображенської об’єднаних територіальних громад.  Під  час зустрічей з керівниками органів місцевого самоврядування, головами громадських організацій депутат  завжди  запрошує трудові колективи Оріхівщини, ветеранів для проходження медичних оглядів  на базі Центру, які з ініціативи депутата проводяться  для населення району  щочетверга вже близько двадцяти років. За підсумками оглядів надаються медичні рекомендації. У разі потреби проводиться лікування. Наталія Вікторівна пам’ятає історії майже всіх своїх пацієнтів. І завжди підтримує їх медичною або й життєвою порадою.

      Декілька громадян, у т.ч. громадян - переселенців зі Сходу України, звернулося за допомогою у вирішенні соціально-побутових проблем.

     Жодне звернення не залишилося поза увагою депутата.

   Після прийому депутат разом з  головою Преображенської ОТГ, працівниками сільської ради обговорила питання розвитку громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь