Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: 01.07.2019 12:22
Кількість переглядів: 562

Фото без опису

   29 червня 2019 року пройшов випускний вечір в опорному навчальному закладі Преображенського освітнього округу – «КЗ «НВК «Основа» Преображенської сільської ради.

    Випускний вечір пройшов у незвичному форматі «Шкільного оскару», де всі присутні змогли переглянути багатосерійний фільм про шкільне життя, а тринадцять зірочок пройшли червоною доріжкою та  отримала свій оскар -  свідоцтво про повну загальну середню освіту, приємно відзначити, що серед них двоє медалістів: Швець Дар'я (золота медаль) та Дудар Альона (срібна медаль).

   Закінчилася шкільна пора для наших випускників! За ці роки діти подорослішали і зі зворушливих пташенят перетворилися в справжніх птахів, готових летіти, розправивши свої крила. Попереду – довге цікаве життя, і ми бажаємо кожному знайти свою дорогу. Нехай всі ті знання і навички, що ви отримали в стінах навчального закладу, стануть міцним фундаментом для подальших звершень, а люди, які були з вами всі ці роки, надовго залишаться в серці кожного. Щасливої дороги!

Фото без описуФото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь