A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: 07.06.2019 09:44
Кількість переглядів: 548

     Фото без опису

   05 червня 2019 року в клубному закладі с.Преображенки відбувся шоу-конкурс "Маленькі уроженки громади Преображенки" в рамках Дня захисту дітей в Україні, в якому приймали участь 5-6 річні дівчатка сіл Вільнянка -Діброва Софійка; Омельник - Петренко Анечка; Новоселівка - Корхова Полінка, Преображенка - Прокопенко Анечка та Іваненко Юлечка. Учасники шоу подарували глядачам незабутні емоції щастя, позитиву, екскурс в далеке, омріяне дитинство. 

   В конкурсі «Знайомтесь, моя донечка» матусі представляли  глядачам своїх діток. Діти змагалися в конкурсах «Яким я бачу своє майбутнє шкільне життя», «Моє уподобання», «Танок від учасниці».  Незабутнє враження залишив у глядачів конкурс «Модельєр громади», на який працівники культури та соціальної сфери змоделювали учасницям вбрання із підручного матеріалу – целофану, картону, паперу тощо.

Журі нагородило юних конкурсантів почесними стрічками та цінними подарунками. За свої креативні задумки подарунки отримали і  модельєри громади. 
 
Слова подяки-батькам, адміністрації та працівникам Преображенської обєднаної територіальної громади за співпрацю, допомогу в проведенні заходу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь