Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: 07.06.2019 09:44
Кількість переглядів: 579

     Фото без опису

   05 червня 2019 року в клубному закладі с.Преображенки відбувся шоу-конкурс "Маленькі уроженки громади Преображенки" в рамках Дня захисту дітей в Україні, в якому приймали участь 5-6 річні дівчатка сіл Вільнянка -Діброва Софійка; Омельник - Петренко Анечка; Новоселівка - Корхова Полінка, Преображенка - Прокопенко Анечка та Іваненко Юлечка. Учасники шоу подарували глядачам незабутні емоції щастя, позитиву, екскурс в далеке, омріяне дитинство. 

   В конкурсі «Знайомтесь, моя донечка» матусі представляли  глядачам своїх діток. Діти змагалися в конкурсах «Яким я бачу своє майбутнє шкільне життя», «Моє уподобання», «Танок від учасниці».  Незабутнє враження залишив у глядачів конкурс «Модельєр громади», на який працівники культури та соціальної сфери змоделювали учасницям вбрання із підручного матеріалу – целофану, картону, паперу тощо.

Журі нагородило юних конкурсантів почесними стрічками та цінними подарунками. За свої креативні задумки подарунки отримали і  модельєри громади. 
 
Слова подяки-батькам, адміністрації та працівникам Преображенської обєднаної територіальної громади за співпрацю, допомогу в проведенні заходу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь