A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: 03.06.2019 13:24
Кількість переглядів: 620

Фото без опису

29 травня 2019 року відбулося чергове засідання сорок першої   сесії Преображенської сільської ради, на якій було розглянуто 53 питання, прийняті відповідні рішення та заслухано доповідь головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико – санітарної допомоги»  сільської ради Козир В.А. про стратегію розвитку медичної галузі на території громади.

За підтримки депутатів було прийняте  рішення  про створення комунального підприємства «Добробут»  Преображенської сільської ради Оріхівського району Запорізької області та  Програма  розвитку соціальних послуг  на період до 2020 року.  Ця Програма направлена на забезпечення соціального захисту населення громади, покращення якості життя мешканців Преображенської об’єднаної територіальної громади через забезпечення  належного спектру соціальних послуг, що надаються в межах громади відповідно до державних стандартів.

Також було розглянуто питання та прийняте відповідне рішення про співробітництво Преображенської сільської ради та Малотокмачанської сільської ради  по реалізації спільного проекту з надання якісних адміністративних послуг.

    Крім цього на сесії розглянуто більше сорока земельних питань: про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, про затвердження технічної документації із землеустрою, про виділення земельної частки (паю) в натурі та інші.

         Після обговорення депутатами також були  прийняті  рішення про: надання дозволу на укладення договору позички транспортного засобу,  Порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних підприємств Преображенської сільської  ради та  внесення змін до рішення Преображенської сільської ради від 21.04.2016 № 8 «Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку об’єднаної територіальної громади Преображенської сільської ради на 2016-2020 рр.».

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь