A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: 20.05.2019 13:38
Кількість переглядів: 596

      Фото без опису

 

      У суботу, 18 травня, в Україні відзначають День Європи - як день спільних цінностей та спільної історії всіх націй континенту.

       Це свято відзначається в нашій країні на державному рівні з 2003 року.

    Саме сьогодні Запорізький центр розвитку місцевого самоврядування провів на території нашої громади  захід з розробки проeктів громадського простору європeйського зразка для об’єднаних територіальних громад Оріхівського району. Кожну об’єднану територіальну громаду представляли команди, які  складалися з представників органів місцевого самоврядування, працівників освіти, культури, молоді та навіть дітей, але всіх об’єднує єдина мета - створення простору, що  забезпечує   інтереси кожного мешканця громади.  

   Оріхівська, Таврійська, Преображенська, Малотокмачанська та Комишуваська громади виклали ідеї облаштування громадського простору на території своєї громади, які можна втілити у життя протягом року.  Кожна ідея була унікальна та необхідна, та всі вони покликані впроваджувати на   території громад Оріхівщини основні європейські цінності: відповідальність, демократичність та волонтерство. 

       А свої мрії про те, якою  буде  громада через 10 років кожна команда виклали на своєрідному листі у майбутнє та урочисто заклали у капсулу часу «Майбутнє громад Оріхівщини». Бажаємо, щоб всі мрії здійснилися, а розроблені сьогодні проекти були втілені у життя і  громади Оріхівського району  були спроможними забезпечити всі потреби своїх мешканців. 

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь