A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Суботник

Дата: 25.03.2019 14:57
Кількість переглядів: 1036

Фото без опису

21 березня 2019 року у сосновому лісі на території с. Преображенки відбувся суботник ініційований молодіжною громадською радою при виконавчому комітеті Преображенської сільської ради. Дякуємо нашій молоді за соціальну активність, організованість, віру у краще майбутнє та роботу над цим.

         На захід прийшли небайдужі та свідомі  мешканці громади, яким не завадив вітер, робота, зайнятість, маленькі діти. Дякуємо вам, саме ви змінюєте  свідомість майбутнього покоління!

         Прикро було чути вислови інших громадян: «Я там не смітив.», «Мені є чим зайнятися!», «Прибирайте, ми вам будемо махати ручкою!» і таке інше. Вибачте за емоційність, але хочеться сказати таким мешканцям села: «Якщо ви не плануєте жити на цій Землі, якщо тут не житимуть ваші діти, то знайте, що іншої планети у нас немає і тікати звідси нікуди! І якщо ви не робите нічого   самі, то хоч не знущайтеся та не насміхайтеся над тими, хто хоче змін!»

         Активна молодь нашої громади планує повторювати такі акції з прибирання сміття, прохаємо всіх небайдужих громадян  підтримати їх. Долучайтеся! Наша сила в єдності!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь