Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Зміцнення демократичного врядування

Дата: 25.03.2019 14:41
Кількість переглядів: 576

Фото без опису

Команда Преображенської ОТГ бере участь у проекті "Зміцнення демократичного врядування», організованого ГО «Степ". Метою проекту є підвищення рівня громадської активності, формування дієвих платформ активності громадян та покращенгня комунікації і взаємодії між громадськістю та органами місцевого самоврядування.

До нашої команди долучилися представники Молодіжної громадської ради при виконавчому комітеті Преображенської сільської ради, представники ГО «Діти – майбутнє Преображенської громади» та представники Перображенської сільської ради.

14 березня 2019 року відбулася зустріч  учасників Проекту від нашої громади, на якій всі присутні познайомилися із результатами раніше  проведеного анкетування, обговорили рекомендації  отримані від організаторів проекту  та результати першого робочого семінару. 

Учасники команди прийшли до рішення визначити 2 напрямки діяльності у рамках проекту «Зміцнення демократичного врядування»: активізація існуючих у громаді громадських організацій, їх залучення до процесів розвитку громади та активізація роботи молодіжної громадської ради при виконавчому комітеті Преображенської сільської ради.

Якщо ти хочеш щось зробити для розвитку Преображенської ОТГ – долучайся до нашої команди. Зміни починаються з тебе! Більше про проект можна дізнатитися тут:https://www.facebook.com/search/top/…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь