Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: 20.02.2019 12:05
Кількість переглядів: 625

     Фото без опису

     15 лютого 2019 року відбулося чергове засідання ради опіки та піклування при виконавчому комітеті Преображенської сільської ради на якому розглянуті питання про стан виконання батьківських обов’язків, визначення місця проживання малолітньої дитини. На засіданні ради опіки та піклування були присутні представники КЗ «НВК «Основа» Преображенської сільської ради, запрошені батьки учнів навчального закладу.

  За клопотанням адміністрації КЗ «НВК «Основа» розглянуто питання щодо неналежного виконання батьківських обов’язків деяких батьків учнів 6 класу. Присутнім батькам було вказано на необхідність підтримання зв’язку з класним керівником, адміністрацією школи,  контролювати  виконання домашніх завдань та не допускати пропусків занять без поважних причин.

  Після розгляду та обговорення питання про ухилення від виконання батьківських обов’язків у вихованні сина,  гр.М. було  вказано на необхідність піклуватися про фізичний і духовний розвиток дитини, її навчання, виховання, розвиток та  матеріально забезпечувати.

   Станом на 15.02.2019 року малолітні діти гр.П. вже тривалий час перебувають в дитячих закладах на повному державному утриманні. Мати не відвідує дітей та виявлення турботи і зацікавленості їх здоров’ям, розвитком. Після обговорення даного питання члени ради опіки та піклування винесли висновок про надання їй місячного терміну для створення умов для повернення дітей в родину. У разі не виконання вимог ради опіки та піклування буде подана позовна заява до суду про доцільність позбавлення  гр.П. батьківських прав.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь