A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: 15.02.2019 14:18
Кількість переглядів: 790

    Фото без опису

   12 лютого 2019 року відбулося чергове засідання тридцять дев’ятої сесії Преображенської сільської ради, на якій було розглянуто 70 питань та прийняті відповідні рішення.

         Про роботу Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико – санітарної допомоги» Преображенської сільської ради за 2018 рік доповіла головний лікар Козир В.А. В своїй доповіді Вікторія Олександрівна відзначила, що  в центрі первинної медико – санітарної допомоги працює 7 сімейних лікарів, 10 сімейних медсестер,  4 фельдшери, 2 реєстратори та   19  іншого персоналу. Заклад обслуговує населення двох територіальних громад – Преображенської та Малотокмачанської, що нараховує 8715 чоловік, з них дітей до 1 року  - 50, до 5  років - 352,   6-17 років – 912, дорослі – 7401. Всі медичні працівники своєчасно проходять навчання та підвищують свою кваліфікацію.

          Всі пацієнти, які звертають за допомогою отримують належне обстеження, при необхідності отримують рецепти по Урядовій Програмі «Доступні ліки». В закладі ведеться активна робота по виявленню туберкульозу, онкозахворювань на ранніх стадіях, СНІДу, закуплено туберкулін. Постійно проводиться роз’яснювальна робота серед населення про необхідність вакцинації.

     З метою оздоровлення наші діти та мешканці направляються на санаторно – курортне лікування в оздоровчі заклади місцевого та державного значення.

    У 2018 році за рахунок місцевого бюджету на придбання знеболюючих засобів онкохворим витрачено -   21932,69 грн., закуплено калоприймачів на суму – 10377,50 грн.

         В Преображенській АЗПСМ  проведені ремонтні роботи.

    Завдяки проробленій роботі, медичний заклад відібраний для участі в ініціативі «Стратегічне планування та фінансові аспекти первинної медичної допомоги», де будуть приймати участь лише 20 медичних закладів України, а із Запорізької області -2.

         З метою поліпшення якості надання медичної допомоги хворим на цукровий діабет, які отримують інсулінотерапію, депутати прийняли  відповідну Програму на 2019 – 2020 роки.

            Для фінансування навчання дітей нашої громади позашкільному закладі мистецького спрямування, з місцевого бюджету виділені кошти (субвенція) на утримання КЗ «Оріхівська дитяча музична школа ім. Марії Сокіл».

          Депутати прийняли ряд рішень, якими затверджені  та внесені зміни до Програм на 2018 рік.

    На сесії розглянуто більше п’ятдесяти земельних питань: про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, про затвердження технічної документації із землеустрою, про виділення земельної частки (паю) в натурі та інші.

         Після обговорення депутати прийняли рішення про виконання бюджету об’єднаної територіальної громади Преображенської сільської ради на 2018 рік.

    Також  на засіданні сесії заступники сільського голови, секретар сільської ради, начальники структурних підрозділів сільської ради надали інформацію про виконану роботу  у 2018 році.

 Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь