A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: 01.02.2019 11:18
Кількість переглядів: 629

Фото без опису

28 січня цього року в Преображенській ОТГ відбулася робоча зустріч  сільського голови Володимира Сідуна, начальника відділу з питань комунальної власності, інфраструктури та інвестиції Олени Котик з головою "Ради жінок  -фермерів", Надією Компанієць та консультантом українсько - канадського проекту UHBDP, Станіславом Глущенком. Також на зустрічі були присутні зацікавлені у співпраці мешканці громади Віктор Левченко та Олена Кичкина.В рамках зустрічі були обговорені напрямки роботи в галузях  бджолярства та вирощування лікарських трав.

Станом на сьогодні  в галузі вирощування лікарських трав планується посадка ромашки та змієголовнику на земельній ділянкі загальною площею 1,2 га. Попередньо проведені переговори з представником ГО "Ради жінок -фермерів" Квіткою Наталією, про можливість реалізації вирощеної продукції.

Що стосується розвитку галузі бджолярства на території громади, то слід відмітити, що є дві ініативні групи  по три пасічника у кожній, які готові ділитися досвідом та займатися питаннями сумісних закупок  витратних матеріалів для бджільництва та працювати в напрямку об'єднання партій готової продукції, з метою отримання більшої закупівельної продукції.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь