A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: 24.01.2019 15:47
Кількість переглядів: 649

   

    День 22 січня 2019 року ввійшов до національного календаря як велике державне свято – День соборності України. Саме тоді на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на велелюдному зібранні було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.
      Кажуть, що слова «МИ Є. БУЛИ. І БУДЕМ МИ. Й ВІТЧИЗНА НАША З НАМИ» вибиті на надгробку Івана Багряного. Вони стали гаслом на все нелегке і жертовне життя письменника. Та вони повинні бути гаслом для кожного українця, справжнього патріота своєї землі.
      Понад усе українці цінували волю, але так склалася історія, що їм постійно треба було за неї боротися зі змінним успіхом. І сьогодні, коли Україна переживає складний політичний момент, усі ми повинні об’єднатися, щоб не похитнути нашу державність. Ми можемо мати різні погляди з того чи іншого питання, ми можемо мати власні уподобання, але свобода і єдність – це те, що для кожного українця має бути непохитним. Адже в єдності наша сила. 
      22 січня з нагоди сторіччя Дня соборності України відбулося урочисте зібрання учнів, вчителів, працівників КЗ «НВК «Основа», а також працівників Преображенської сільської ради, амбулаторії загальної практики сімейної медицини, відділу культури під гаслом «В ЄДНОСТІ НАША СИЛА».
       Ми пишаємося своєю Батьківщиною, головне багатство якої — її люди. Тож увійдімо в храм Істини, Віри, Надії, Любові, гартуймо українця-патріота. В нас єдина мета — Україна свята, нездоланна ніким і ніколи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь