Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: 28.12.2018 14:06
Кількість переглядів: 615

        Фото без опису

  21 грудня 2018 року відбулося чергове засідання тридцять сьомої сесії Преображенської сільської ради.

       Депутати розглянули та прийняли ряд Програм на 2019 рік.

    Програма соціального захисту населення Преображенської сільської ради направлена  на надання матеріальної  допомоги на поховання громадян працездатного віку, які на день смерті не працювали, на лікування поранених учасників АТО,   допомога особам, які мають онкологічне захворювання.

     З метою реалізації конституційних прав ветеранів війни та праці прийнята Програма  «Фінансова підтримка ветеранів війни та праці Преображенської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік».

  Для вирішення пріоритетних завдань державної політики у сфері забезпечення захисту прав дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів, відпрацювання порушниками та засудженими до громадських робіт прийнята Програма організації суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт.

  Також прийнята Програма економічної підтримки комунальної установи «Об’єднаний Трудовий архів міської, селищної та сільських рад Оріхівського району»  для забезпечення соціального захисту, реалізації законних прав та інтересів громадян нашої громади.

    Згідно прийнятої Програми організації оплачуваних громадських робіт на території Преображенської сільської ради будуть залучатися  мешканці громади до оплачуваних громадських робіт, які мають суспільно – корисну спрямованість.  Прийнято бюджет обєднаної територіальної громади на  2019 рік.

      Також на засіданні сесії було внесено зміни та  доповнення до ряду Програм, які діють на території громади.

        Депутати розглянули заяви громадян що стосуються земельних питань.

    На засіданні сесії була присутня голова Оріхівської районної ради Дудніченко К.В., яка урочисто вручила голові Преображенської об’єднаної територіальної громади Сідуну Володимиру Анатолійовичу почесну відзнаку – знак «За розбудову Оріхівського краю».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь