Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Ведуться ремонтні роботи на дорогах в с. Преображенка

Дата: 11.10.2018 16:39
Кількість переглядів: 698

           Фото без опису

     Станом на сьогодні в с. Преображенка ведеться капітальний ремонт дороги державного значення по вулиці Гараріна.     З державного бюджету, за підтримки Народного депутата України Володимира Бандурова та голови Оріхівської районної державної адміністрації Максима Проценка на проведення капітального ремонту виділено 7 847 тис. грн.  Роботи виконуються ПП «Санже-Черкаси».  Вже  заасфальтовано 500 м  дороги  та на 500 м відфрезеровано (знято верхній шар асфальту), в подальшому відбудеться її асфальтування.

     Також власними силами громади  та завдяки фінансовій підтримці керівника ТОВ «Преображенське» Коростильова Олександра Юрійовича проводяться ямкові роботи на вулицях Степова та Гагаріна в с. Преображенка. В подальшому планується закупити 41 т асфальту для виконання ямкового ремонту дорожнього покриття на інших вулицях  населених пунктів Преображенської об’єднаної територіальної громади. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь