A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Перший Бізнес Хаб у Запоріжжі. Фінал другого сезону

Дата: 08.10.2018 09:16
Кількість переглядів: 593

Фото без опису

 

        03 жовтня 2018 року, об 11.00 годині,  в залі конференцій ЗОСППР «ПОТЕНЦІАЛ»,  (пр. Соборний, 135, м. Запоріжжя) відбулося підсумкове засідання Першого бізнес Хабу на Запоріжжі, спільного пілотного проекту Запорізького обласного центру зайнятості та Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал.

       Цей проект був спрямований на вирішення питань підвищення рівня обізнаності  громадян (у тому числі молоді, жінок), суб’єктів малого і середнього підприємництва для започаткування та ведення бізнесу через надання кейсу послуг; підвищення рівня комунікацій  між владою, бізнесом та громадськістю у вирішенні проблем, які гальмують розвиток підприємництва.

     Протягом другого сезону, що тривав з 19 липня по 3 жовтня, учасники проекту відвідували практичні семінари, тематика яких була надзвичайно широкою та корисною, знайомилися з досвідом, бізнес-шляхом успішних підприємців, спілкувалися та набували власного досвіду молодого підприємця.

      Десятеро учасників 2-го етапу Проекту отримали сьогодні Сертифікати та поспілкувалися з успішними бізнесменами, банкірами та провідними фахівцями територіальних органів центральних органів виконавчої влади. 

        Під час фіналу учасники говорили про плани своєї діяльності на майбутнє. Так Антон Картавицький, учасник АТО, розповів про перші успіхи у сфері сільськогосподарського виробництва та роздрібної торгівлі.

      Як розповіли у Запорізькому Бізнес Хабі, цей проект об’єднав амбітних та креативних підприємців-початківців, а також тих, хто прагне відкрити власний бізнес та досягти успіху. Залучені у Бізнес Хаб фахівці, як зі сторони роботодавців, Служби зайнятості, а також місцевої влади та бізнес середовища, вчили та допомагали сформувати власні бізнес-ідеї та успішно їх реалізувати.

         Голова ЗОСППР «ПОТЕНЦІАЛ» Олександр Головко подякував за допомогу в реалізації сумісного проекту та співпрацю Запорізький обласний центр зайнятості та обласну державну адміністрацію, побажав молодим підприємцям здійснення всіх планів та мрій на професійному шляху.

      «Реалізувати себе, знайти справу свого життя можна, якщо створити її самостійно, відкрити власний бізнес, - підкреслила заступник директора Запорізького обласного центру зайнятості Тетяна Кошечко. - Це нам довели нинішні учасники Проекту #Перший бізнес Хаб на Запоріжжі. 24 молоді людини із числа безробітних протягом двох сезонів брали участь в практичних семінарах, відвідували лекції. Бажання та наполегливість стануть їм у нагоді на шляху створення своєї справи. А фахівці служби зайнятості, зі свого боку, завжди готові допомогти у досягненні цієї мети.

     Довідково: З 2001 року отримали одноразову виплату допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності понад 15 тис. громадян, які зареєструвались як суб’єкти підприємницької діяльності в сфері торгівлі, сільського господарства, надання побутових послуг населенню, в тому числі юридичних та нотаріальних. Вже протягом поточного року 93 безробітних захистили бізнес-план та започаткували власну справу за сприяння служби зайнятості»

Оріхівська районна філія Запорізького ОЦЗ 06141-4-46-44, 4-31-62


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь