A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Святкуємо професійні свята: День бібліотекаря та День працівників дошкільної освіти

Дата: 01.10.2018 15:55
Кількість переглядів: 582

Фото без опису     Щорічно кінець вересня багатий на професійні свята, на цьому тижні святкуємо День бібліотекаря та День працівників дошкільної освіти.

         Бібліотека - це не тільки багаті книжкові фонди і нові технології, це, насамперед, люди. Завдяки щоденній самовідданій праці сільського бібліотекаря бібліотека залишається джерелом отримання різноманітних знань, накопичених людством. Книга і сьогодні у вік цифрових технологій залишається джерелом інформації, а бібліотекар - хранителем і двигуном людської культури.

       Чи можна сказати , що вихователь тільки доглядає за дітьми, вчить тільки необхідним в дитячому віці азам? Звичайно, ні, адже це вихователь закладає у дитячі серця те, що проросте у душах вихованців паростком  любові та благородства, розважливості та толерантності.

           Тож і не дивно, що представники таких благородних професій святкують свої професійні свята в один тиждень. Так вже повелося, що  і в бібліотечних і в дошкільних закладах працюють переважно жінки. То ж у переддень професійного свята бібліотекарі та працівники дошкільного підрозділу отримали вітання від голови Преображенської об’єднаної територіальної громади, виконавчого комітету та депутатського корпусу Преображенської сільської ради та побажання здоров’я, гармонії, людинолюбства, наснаги, поваги, вдячності та довгих щасливих років.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь