A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Преображенської сільської ради

Дата: 06.06.2018 08:12
Кількість переглядів: 778

 31 травня 2018 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Преображенської сільської ради на якому було розглянуто п'ятнадцять питань.

  В цьому році планується оздоровити в дитячих таборах близько сорока дітей нашої громади за кошти місцевого та обласного бюджету  Рішенням виконавчого комітету  затверджені списки дітей на оздоровлення.

 З метою організованого та змістовного відпочинку дітей громади затверджено план заходів до Дня захисту дітей.

 Відповідно до чинного законодавства спеціалістами виконавчого комітету розроблено Правила розміщення зовнішньої реклами на території Преображенської  об’єднаної територіальної громади, які  після обговорення членами виконкому затверджені відповідним рішенням.

  На засіданні виконкому розглянуті питання про закріплення права за неповнолітньою дитиною  - сиротою на проживання  в частини житлового будинку, про виплату одноразової допомоги дитині – сироті, після досягнення 18 – річного віку, про погодження графіка роботи об’єктів торгівлі, про присвоєння  адреси житловим будинкам.

  Розглянувши лист Оріхівського відділення поліції Пологівського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Запорізькій області щодо встановлення заборони продажу пива ( крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання у визначений час доби, члени виконкому запропонували заборонити продаж алкогольних напоїв  на території громади з 22.00 год. вечора до 08.00 год. ранку. Дана пропозиція буде винесена на затвердження сесії сільської ради.

  Голова громади Сідун В.А. надав інформацію щодо проекту ремонтних робіт доріг  ( поточний, ямковий ) в с.Преображенка, с.Новоселівка. Також Сідун В.А. повідомив, що  були направлені листи до Запорізької обласної державної адміністрації та Служби  автомобільних доріг у Запорізькій області  щодо необхідності проведення ремонту автомобільних  доріг державного значення Омельник – Гуляйполе та Павлоград – Васильківка – Новомиколаївка – Оріхів – Токмак , але отримали відповідь, що в 2018 році кошти на ремонт вищевказаних доріг не передбачено, для підтримки покриття доріг буде проводитися аварійна робота з ремонту основи покриття щебенево – піщаною сумішшю та шлаком.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь