A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

А серце спомин береже

Дата: 14.05.2018 15:31
Кількість переглядів: 974

           

        9 травня 2018 року у  всіх селах Преображенської громади відбулись урочисті мітинги з нагоди відзначення Дня пам'яті та примирення і 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

         Перед присутніми виступали керівники сільської ради - голова сільської ради Сідун В.А., заступник сільського голови Шаповалов С.Г., секретар сільської ради Осіпова Н.І.,  голови ветеранських організацій, старости старостинських округів, виконавчий директор ТОВ «Вільнянка» Чорна С.І., завідувач Омельницькою філією НВК «Основа» Орел Т.І. вони щиро вітали людей зі святом, бажали миру, добра та злагоди, добробуту та процвітання громаді.

         До меморіального комплексу в с.Преображенка та пам’ятників загиблим воїнам-односельцям в селах Вільнянка, Омельник, Васинівка, Червона Криниця, Микільське, Новоселівка, Свобода  в знак шани і подяки полеглим в Другій Світовій війні були покладені корзини квітів та ритуальні гірлянди від учнів шкіл, керівництва громади та учасників антитерористичної операції.

           Родзинкою свята в с.Преображенка та с.Микільське був виступ духового оркестру відділу КДД с.Микільське, керівник В.Гуденко.

           Свято традиційно закінчилось частуванням  дітей Другої Світової війни, учасників бойових дій та всіх присутніх солдатською кашею.

         Святкові концерти  «А серце спомин  береже», «Лети вальс перемоги над землею», «Маки пам’яті» відбулись в селах Микільське, Вільнянка, Омельник відповідно.

         Світлому Дню перемоги було присвячено урочисте відкриття реставрованого приміщення клубу в с.Новоселівка.

         Вогник для дітей війни «Доземний уклін Вам і шана» був організований і проведений в шкільній їдальні під керівництвом старости старостинького округу с.Вільнянка – Терно Ю.І.

         Ще раз вітаємо всіх жителів громади зі святом Перемоги.

                  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь