A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації

Дата: 04.05.2018 13:57
Кількість переглядів: 826

Фото без опису

27 квітня 2018 року у  рамках реалізації проекту Благодійного фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації» в КЗ «НВК «Основа» Преображенської сільської ради було відкрито медіатеку. Медіатека – це не лише джерело знань, а й інтерактивний простір для реалізації освітніх можливостей кожної дитини, враховуючи її індивідуальні особливості.

Рішення про переобладнання застарілої бібліотеки  в сучасну медіатеку прийняли у вересні 2017 року і впродовж останніх місяців у закладі активно проводилася робота щодо реалізації цього проекту. Близько 130 тис. грн. було витрачено на ремонт приміщення, меблі, техніку та все інше. 74 тис. грн. виділено з обласного бюджету, 18 тис. грн. – з бюджету Преображенської сільської ради, меблі та техніку надали партнери проекту – торгівельний центр «Епіцентр».

Зараз це сучасний простір, облаштований за усіма вимогами щодо функціональності: зони для читання, ігор та відпочинку. Це місце зустрічі, спілкування, навчання не лише за підручниками, а й з використанням сучасних технологій, місце, де можна обмінюватися ідеями, провести конференцію, організовувати майстер-класи.

Відкриття медіатеки було приурочено до Всесвітнього дня книги. Усі учні та працівники КЗ «НВК «Основа», гості зібралися на свято, до якого долучилися Преображенський сільський голова Сідун В.А., депутат обласної ради Авраменко Н.В.

Першими відвідувачами медіатеки стали учні 1-х класів.

Ми щиро вдячні  спонсорам за підтримку та корисні подарунки.

Впевнені, що сучасна медіатека стане улюбленим місцем   для учнів.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь