A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

27 квітня 2018 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 04.05.2018 13:50
Кількість переглядів: 718

27 квітня 2018 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету . Під час засідання члени виконкому розглянули та обговорили заходи щодо відзначення Дня пам’яті та примирення і  73-ої річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Дев’ятого травня по всім населеним пунктам  Преображенської громади пройдуть тематичні мітинги, святкові концерти тощо.

    Було розглянуто питання щодо встановлення дорожніх знаків біля навчального закладу  НВК «Основа» для безпечного руху учнів. Після обговорення даного питання вирішено розробити схему організації дорожнього руху по вул. Польовій ( біля навчального та дитячого закладу) та направити лист до Оріхівського райавтодору щодо необхідності встановлення дорожніх знаків по вул. Преображенська (згідно схеми організації дорожнього руху).

  Також на засіданні виконкому розглянуті питання про затвердження переліку проектів, які плануються реалізувати в 2018 році за рахунок субвенції з державного бюджету на формування інфраструктури Преображенської об’єднаної громади; заяви громадян щодо надання матеріальної допомоги на поховання, присвоєння  адреси житловому будинку тощо.

   На засідання виконкому були запрошені директор КЗ «НВК «Основа» Дяченко С.М.  та заступник директора з виховної роботи Мельник Л.О., які надали інформацію про стан роботи з учнями, схильних до порушень навчального процесу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь