A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

20 квітня 2018 року відбулося чергове засідання сесії

Дата: 26.04.2018 14:08
Кількість переглядів: 827

20 квітня 2018 року відбулося чергове засідання двадцять дев’ятої сесії Преображенської сільської ради сьомого скликання.

 Під час роботи сесії депутати розглянули 47 питань та прийняли відповідні рішення.

З метою вшанування громадян, які  зробили значний особистий внесок у соціально – економічний та культурний розвиток Преображенської об’єднаної громади розроблено та затверджено Положення про звання «Почесний громадянин Преображенської громади».

На виконання державної політики у сфері оздоровлення та відпочинку дітей рішенням сесії затверджено Порядок часткового фінансування за рахунок коштів бюджету Преображенської об’єднаної територіальної громади на придбання путівок у дитячі заклади оздоровлення та відпочинку  для дітей.

На засіданні сесії прийняті проекти рішень про місцеві податки та збори  на  території Преображенської сільської ради 2019 рік: про встановлення туристичного збору , про встановлення транспортного збору, про встановлення збору за місце для паркування транспортних засобів, про встановлення єдиного податку для суб’єктів спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності, про встановлення ставок земельного податку та надання пільг щодо сплати земельного податку, про встановлення ставок орендної плати на земельну ділянку, про встановлення податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки.

Для розробки генеральних планів сіл Вільнянка, Омельник, Микільське, Новоселівка, Преображенка прийняті рішення про розробку містобудівної документації, яка в подальшому необхідна для розвитку  території громади.

Також депутати розглянули більше двадцяти заяв мешканців громади щодо земельних питань та прийняли рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь