A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТІВ РІШЕНЬ

Дата: 25.04.2018 13:20
Кількість переглядів: 830

Повідомлення про оприлюднення проектів рішень Преображенської сільської ради Оріхівського району Запорізької області про встановлення місцевих податків та зборів на території Преображенської сільської ради на 2019 рік

 

Відповідно до статті 9, Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проектів рішення Преображенської сільської ради  про затвердження проектів рішень про встановлення місцевих податків та зборівн на території Преображенської сільської ради на 2019 рік"  та аналіз їх регуляторного впливу.

Розробником зазначених проектів регуляторних актів є відділ з питань земельних ресурсів та природокористування  та фінансовий відділ Преображенської сільської ради.

Дія цих регуляторних актів поширюватиметься на всій території Преображенської сільської ради,

Вказані Проекти рішень Преображенської сільської ради та аналіз їх регуляторного впливу буде розміщено на дошці оголошень та на веб-сайті Преображенської сільської ради:  http://preobrazhenska.gromada.org.ua /.

Строк приймання пропозицій та зауважень до проектів регуляторних актів становить 1 місяць з дня оприлюднення проектів регуляторних актів та аналізу їх регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проектів регуляторних актів та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за адресою: Запорізька  область,  Оріхівський район, с. Преображенка, вул. Преображенська, 3, або на електронні адреси: preobrrada@gmail.com та  psrada_vzv@ukr.net

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь